BEEA #45

BEEA #45

Wegens griep helaas geen BEEA in februari.

Lees meer

BEEA #44 Nieuwjaarsborrel

BEEA #44 Nieuwjaarsborrel

Na Kerst en Nieuwjaar is het weer tijd voor voor nieuw jaar BEEA! Kom gezellig langs om onder het genot van een drankje te praten over Spectre/Meltdown, discussieren over het Sleepwet referendum en natuurlijk je eigen projecten te tonen.

Lees meer

BEEA #43 Lockpick-workshop

BEEA #43 Lockpick-workshop

Een avondje leren lockpicken? Benieuwd hoe een slot werkt en hoe je deze zonder sleutel open krijgt? Lockpicken is het openmaken van sloten zonder de sleutel. Voor deze avond zijn sloten en gereedschappen beschikbaar. Heb je nog sloten die je niet meer gebruikt? Neem deze mee!

Lees meer

BEEA #42 Knutselclub

BEEA #42 Knutselclub

Deze BEEA geen spreker maar tijd voor eigen projecten! Gratis bier, chips, kennis en gezelligheid!

Lees meer

Geen BEEA in september

Geen BEEA in september

Helaas geen BEEA in september!

Lees meer

BEEA #41 - Missing Maps

BEEA #41 - Missing Maps

Op 21 augustus was crisismapping opeens in het nieuws: de oproep van het Rode Kruis om kaarten te helpen maken werd breed uitgemeten in journaal, krant en actualiteitenprogramma's. Erik Meerburg neemt ons deze avond mee van de enorme datarijkdom in Nederland naar de kale kaarten waarmee hulpverleners worden geconfronteerd, en kijken we naar de manier waarop we dat zelf op ons laptopje kunnen verbeteren. Armchair-mappers unite!

Lees meer
 

Nieuwsbrief

Een aantal dagen voor iedere BEEA bijeenkomst sturen wij een e-mail met de onderwerpen naar alle geïnsteresseerden. Wanneer jij deze mail ook wilt ontvangen kun je hieronder jouw e-mailadres achterlaten.


Iedere laatste donderdag van de maand

Iedere laatste donderdag van de maand is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.

Archief