BEEA #43 Lockpick-workshop

BEEA #43 Lockpick-workshop

Een avondje leren lockpicken? Benieuwd hoe een slot werkt en hoe je deze zonder sleutel open krijgt? Lockpicken is het openmaken van sloten zonder de sleutel. Voor deze avond zijn sloten en gereedschappen beschikbaar. Heb je nog sloten die je niet meer gebruikt? Neem deze mee!

Lees meer

BEEA #42 Knutselclub

BEEA #42 Knutselclub

Deze BEEA geen spreker maar tijd voor eigen projecten! Gratis bier, chips, kennis en gezelligheid!

Lees meer

Geen BEEA in september

Geen BEEA in september

Helaas geen BEEA in september!

Lees meer

BEEA #41 - Missing Maps

BEEA #41 - Missing Maps

Op 21 augustus was crisismapping opeens in het nieuws: de oproep van het Rode Kruis om kaarten te helpen maken werd breed uitgemeten in journaal, krant en actualiteitenprogramma's. Erik Meerburg neemt ons deze avond mee van de enorme datarijkdom in Nederland naar de kale kaarten waarmee hulpverleners worden geconfronteerd, en kijken we naar de manier waarop we dat zelf op ons laptopje kunnen verbeteren. Armchair-mappers unite!

Lees meer

Geen BEEA in juli

Geen BEEA in juli

In juli geen BEEA in verband met de zomervakantie en SHA2017 voorbereidingen.

Lees meer

BEEA #40 - IPv6 Workshop

BEEA #40 - IPv6 Workshop

Deze avond zal geheel in het teken staan van IPv6. De hoognodige standaard die maar niet wil doorbreken. In deze workshop gaan we grondig de diepte in. Kennis van netwerken is prettig maar niet verplicht om mee te doen. Enige ervaring met de console (en computers in het algemeen) is wel prettig.

Lees meer
 

Nieuwsbrief

Een aantal dagen voor iedere BEEA bijeenkomst sturen wij een e-mail met de onderwerpen naar alle geïnsteresseerden. Wanneer jij deze mail ook wilt ontvangen kun je hieronder jouw e-mailadres achterlaten.


Iedere laatste donderdag van de maand

Iedere laatste donderdag van de maand is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.

Archief