BEEA #3

BEEA #3

“Sideprojects showoff” door Björn Wijers

save iconBijna iedereen heeft wel projectjes waar je zo af en toe aan werkt, de zogenaamde ‘sideprojects’. Deze avond is het je kans om jouw huisvlijt met anderen te delen. Neem je sideproject mee en deel je succesvolle, maar ook gefaalde prototypes, gedachten experimentjes en gefröbbel in de marge. Björn doet een voorzet met Skrivit een zeer minimaal bijelkaar geknustelde mini webapplicatie om tekst te publiceren. Zonder interface. Skrivit begon als een gedachtenexperiment: ‘Wat als een applicatie zoveel mogelijk voor je doet, zonder je lastig te vallen’. (bronplaatje)

Over Björn Wijers

Björn Wijers is oprichter van HackersNL/BEEA. Hij is een allround creatieveling met achtergrond in interaction design, online media en development met free, open source software. Onder de naam Burobjorn helpt hij organisaties met webdevelopment & interactie.

“Battlebots” door Jeroen Tietema

Het is alweer een tijdje geleden en daarom wordt het tijd voor een nieuwe Robocode competitie! Deze avond gaan we direct hands-on aan de slag om je eigen laptop klaar te stomen voor de Robocode competitie, zodat we in Juni een nieuwe Robocode competitie kunnen gaan houden. Welke bot blijft er als laatste staan?

Over Jeroen Tietema
Jeroen is een Android ontwikkelaar met een passie voor games. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar games gebouwd in Python en heeft geparticipeerd in de Pyweek, een game programmeer competitie waar je in een week een game moet bouwen in Python.

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.