BEEA #38 Spiegeltje spiegeltje aan de wand...The Magic Mirror

BEEA #38 Spiegeltje spiegeltje aan de wand...The Magic Mirror

Datum: woensdag 26 april 2017
Aanvang: 20:00
Toegang: Gratis
Locatie: Kanaalweg 14-L Utrecht (oude locatie)

LET OP: Ivm Koningsdag is deze BEEA op woensdag 26 april en dus NIET op donderdag 27 april!

Je kent dit rijmpje vast nog wel van Sneeuwwitje, waarbij de gemene Koningin telkens aan haar magische spiegel vraagt wie de mooiste van het land is...   

Michael Teeuw komt ons vertellen over zijn opensource magische spiegel genaamd 'The Magic Mirror' project,waarbij een spiegel gebruikt kan worden voor een soort van informatie dashboard getoond op een spiegel zodat je deze zonder gene in je huis kan ophangen.

De beste projecten starten, omdat iemand het leuk vindt of omdat je een intrinsieke behoefte voelt om datgene wat je mist te creëren. The Magic Mirror is zo'n project wat door dagdromen is ontstaan en ook nog eens lucratiever werd dan initieel beoogd. Ondanks dat het gehele project opensource is, is het Michael gelukt om er een interessant bedrijfsmodel omheen te bedenken...

In deze presentatie vertelt Michael hoe het 'The Magic Mirror' project is ontstaan, welke technische uitdagingen hij is tegengekomen en de zakelijke mogelijkheden die het voor hem heeft genereert. Een inspirerende presentatie die je het perfecte excuus biedt om je verstofte projecten weer op te pakken.

Over Michael Teeuw

Michael is een enthousiaste maker, blogger en eigenaar van creatief, technisch innovatief bureau Xonay Media. Kort gezegd: hij bouwt dingen, zowel virtueel als fysiek en voor 'business and pleasure".

 

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.