BEEA #33 - De Kweecker klimaatcomputer ontwerpen

BEEA #33 - De Kweecker klimaatcomputer ontwerpen

Datum: 30 Juni 2016
Aanvang: 20:00
Toegang: Gratis
Locatie: Kanaalweg 16-G Utrecht (nieuwe locatie)

Bio
Pim van Gennip heeft na zijn studie Industrieel ontwerpen aan de TUDelft als productontwerper binnen bedrijven als Ecofys, Plugwise en Symbid gewerkt. Hij leerde door de verscheidenheid aan functies (o.a. consultant, product manager, app developer, Scrum master) zijn meerwaarde binnen de productontwikkeling kennen: het realiseren van een fantastische gebruikservaring voor de eindgebruiker. Dit komt tot stand door in detail alle aspecten van een product aan alle spelers in de keten te kunnen communiceren. De producten die Pim ontwikkelt zijn veelal combinaties van software applicaties met aan te sturen, en/of uit te lezen hardware component. Binnen Iconize werkt hij samen met verschillende specialisten op grafisch en back-end gebied om tot verrassende eindproducten te komen.

Projecten
https://iconize.nl

Werkervaring
https://nl.linkedin.com/in/pvgennip

Presentatie
Binnen de presentatie van donderdag 30 juni, zal Pim laten zien hoe hij binnen het kasproject http://kweecker.nl verschillende ontwerp keuzes geeft gemaakt voor hardware en software en zal hij toelichten hoe een combinatie van Arduino en Raspberry Pi het beste van twee werelden is om tot een goedkope en robuuste oplossing te komen voor een state-of-the-art klimaatcomputer.

De presentatie zal plaatsvinden in de nieuwe locatie, kanaalweg 16-G (naast de fontein).

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.