BEEA #29 MIG lassen demo

BEEA #29 MIG lassen demo

Datum: 25 februari 2016
Aanvang: 20:00
Toegang: Gratis, donaties welkom
Locatie: VechtclubXL Europalaan 2b, ruimte F1.17

Deze keer een speciale avond waarin de basis van het MIG lassen zal worden behandeld door Lucas van Lierop. Het meedoen aan deze demo is op eigen risico. Trek vooral oude kleren en schoenen aan, lassen is messy business ;)

(MIG) lassen 101

Lassen

LET OP: de locatie is deze keer VechtclubXL Europalaan 2b, ruimte F1.17

Tijdens deze demo/workshop leer je waarom je zou willen leren lassen (spoiler: het is leuk!), hoe het werkt en wat je er zoal mee kunt maken of repareren. Het is de bedoeling dat geinteresseerden het na enige aanwijzingen vooral zelf eens proberen. Doe vooral niet je mooiste kleren aan want lassen en slijpen ruikt wat industrieel en uiteraard zijn er vonken! Wees niet bang, voor een helm, handschoenen en evt overall wordt gezorgd.

Over Lucas van Lierop
Lucas van Lierop is in het dagelijks leven software engineer bij Ibuildings, daarnaast is hij medeoprichter van de cross language meetup www.meetup.com/domcode/ (in Utrecht). Naast code schrijven houdt hij van dingen maken in algemeen. Maken kan varieeren van huizen tot taarten en van auto's tot muziek. In 2009 leerde hij zichzelf lassen om zijn auto te repareren. Repareren mondde uit echter in een totale verbouwing en inmiddels heeft hij behoorlijk wat ervaring die hij graag deelt met anderen.

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.