BEEA #11

BEEA #11

'Achter de schermen van mobiele apps, van platform keuze tot verdien model' door Eric Lammertsma

Eric is directeur en medeoprichter van Pixplicity, een mobiele app en strategie bedrijf. Met zes jaar ervaring als IT directeur en zijn oorsprong in de wetenschap als moleculair bioloog is zijn passie het aanpakken van complexe problemen met elegante oplossingen. Ondanks zijn leidende rol is hij altijd sterk betrokken in het creatieve proces en contact met klanten. Pixplicity dient partijen zoals Mercedes-Benz, Nestlé, Telegraaf Media Groep, en werkt ook graag met innovatieve startups.

'Sounddesign made in Nederland gebruikt in Hollywood' door Arjen van der Schoot

Arjan van der Schoot is een van de oprichters van Audio Ease BV, het Utrechtse geluidssoftwarebedrijf dat producten maakt die in elke Hollywood film gebruikt worden. Hij komt ons vertellen over de wonderen van convolutie, en die van deconvolutie. Oftwel over Altiverb en Speakerphone, programma's waarmee filmmakers geluiden kunnen vervormen zodat het lijkt alsof deze in een kerk of door een oude telefoon worden afgespeeld. In de recente film Gravity is de software van Audio Ease bijvoorbeeld gebruikt voor alle radiocommunicatie. Vergeet niet om even te laten weten of je komt! Tot donderdag!

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.