BEEA #23 Beta Build Workshop

BEEA #23 Beta Build Workshop

Datum: 6 augustus 2015
Aanvang: 20:00
Toegang: Gratis
Locatie: Kanaalweg 14-G

LET OP!
Voor 1x passen we de datum van BEEA aan naar de eerste donderdag van de maand. De printplaten zijn te laat van de drukker gekomen (ruim ook..) dus aankomende donderdag (de 30e juli) valt er niets te solderen. :(

De Beta Build Workshop is een nieuwe opzet van een BEEA avond waarin we geen spreker hebben, maar samen aan de slag gaan met het bouwen van een project. Voor deze avond gaan we een klein reflow oventje bouwen waarmee je zelf printplaatjes met SMD componenten in elkaar kan zetten. We hebben geen idee of het allemaal gaat werken zoals we hebben bedacht, vandaar de naam Beta Build :)

We hebben nog twee deelnemers plaatsen over voor mensen om mee te doen aan het bouwen van je eigen reflow oventje. Reken op ongeveer vijftig euro aan deelname kosten (exacte kosten weten we pas achteraf...). Je dient je eigen soldeerbout en een tangetje mee te nemen. We gaan ervanuit dat je ook weet hoe je een soldeerbout gebruikt :)

Voor alle anderen die deze keer niet kunnen meebouwen kom gerust kijken en meedenken over hoe we dit project tot een goed eind kunnen brengen.

 

Ook een keer bijwonen?

Iedere laatste donderdag van de maand om 20:00 is er een BEEA bijeenkomst. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Meld je wel even aan als je van plan bent te komen.